Nieuws

 


Ab van Bruggen met pensioen

Ab van Bruggen met pensioen
17 Apr 2014

Vandaag, 17 april 2014, neemt Ab van Bruggen afscheid van het Grotius College. Na haast 38 jaar trouwe dienst gaat hij genieten van een welverdiend pensioen. Ab van Bruggen startte zijn carrière in 1976 bij “scholengemeenschap van der Made” als docent Gymnastiek. Na een fusie met “Stedelijke scholengemeenschap Hugo Grotius”, gaat de school verder onder de naam “Grotius College”.

Ab van Bruggen is sinds het jaar 2002 locatiedirecteur van de locatie “Van Bleyswijckstraat”. Op deze locatie is sinds jaar en dag het VMBO- en praktijkonderwijs van het Grotius College gevestigd.

Ab heeft zich de laatste jaren vooral ingezet om de samenwerking met het Christelijk Lyceum Delft vorm te geven. Deze samenwerking heeft geleid tot de start van “Scholencombinatie Delfland” aan de Juniusstraat 6 in Delft. Medio 2016 wordt de oplevering van de nieuwbouw verwacht. Bij de opening van dit nieuwe schoolcomplex zal Ab van Bruggen zeker een prominente gast zijn.

Ab van Bruggen kenmerkte zich als locatiedirecteur vooral door zijn inzet voor het belang van de leerling en diens ouders in de school. Jarenlang was hij voorzitter van de leerlingenvereniging en leidde hij het “ouderpanel” .

Ab bedankt !