Nieuws

 


Terugblik Open Dag

Terugblik Open Dag
29 Jan 2014

Gezellige drukte tijdens het Open Huis 2014

 

Ook dit jaar is scholencombinatie Delfland ruim bezocht door geïnteresseerde kinderen met hun ouders. De verschillende beroepsopleidingen trokken veel belangstelling. Ook de theorievakken werden veelvuldig bezocht. Bij alle vakken en beroepsrichtingen konden de bezoekers opdrachten doen, zoals het maken van badzout, het maken van een elektronische afwasborstel of het oplossen van diverse vraagstukken. Ook konden op twee afdelingen allerlei hapjes geproefd worden.

 

De inzet van onze eigen leerlingen was fantastisch. Bij binnenkomst werden ouders en kinderen ontvangen door drie glitterladies. Zij legde de gasten uit wat er die avond allemaal mogelijk was. Andere leerlingen leidde de gasten rond en in alle lokalen werden gasten opgevangen of geholpen door onze leerlingen. Het was een genot om te zien hoe trots onze leerlingen zijn op hun school en hoe enthousiast zij onze gasten vertelden over de mogelijkheden van sc-Delfland.

Heeft u het open huis gemist, bel gerust voor het maken van een afspraak. U wordt dan alsnog in de gelegeheid gesteld om de school te bezoeken.