Nieuws

 


Foto's kennismakingskamp klas 3 Ardennen

Foto's kennismakingskamp klas 3 Ardennen
17 Sep 2013

Ardennen

De kennismakingsdagen in de Ardennen liggen achter ons. We kunnen terugkijken op enkele zeer geslaagde dagen. Hoewel het weer iets tegen zat, het was nogal somber en nat, hebben de leerlingen zich van hun allerbeste kant laten zien. Niemand klaagde over de plenzende regen of kou.

De sfeer was uitmuntend en de leerlingen hebben gekanood, samen geklommen, door de lucht gevlogen (tyrolienne), in het donker (tijdens de speurtocht) een berg beklommen,  gebowld en op een mountainbike de Ardennen verkend.

Verder hebben de leerlingen een zeer mooie grot bezocht (Remouchamps) en konden zich later ontspannen in het subtropische zwemparadijs van Sunparks te Vielsalm (met golfslagbad, glijbanen en bubblebad). De leerlingen die niet konden of wilden zwemmen maakten een stevige wandeling rond het plaatselijke meer.

De leerlingen waren erg gezellig en gingen op een prettige wijze met elkaar en de begeleiders om. Het eten viel bij de meeste leerlingen goed in de smaak en opvallend veel leerlingen kwamen monter en goed uitgerust, netjes op tijd, aan het ontbijt.

Al met al een zeer geslaagde kennismakingsperiode. Met dank aan de begeleiders!

 

Herman de Vries

Klik hier om direct naar het fotoalbum te gaan.