Nieuws

 


Rolerisuit

Rolerisuit
28 Sep 2017

Donderdag heeft onze school op unieke wijze invulling gegeven aan een van onze missies, verbinding maken met de omgeving.

Dit gebeurde in de vorm van een zeer realistische opdracht “die er echt toe deed!” Deze opdracht kwam voort uit een uniek initiatief van Albert Aarts.

Albert, die in het verleden werkte als chef kok in een verzorgingshuis in Gilze, koppelde de wens van het verzorgingshuis om Delft te bezoeken aan realistische lessituaties binnen onze school.

De bewoners en begeleiders van het verzorgingshuis kwamen met twee volle “Rolerisuit” bussen naar onze school. Onze gasten werden begroet en opgevangen door leerlingen van Zorg & Welzijn en HBR. In het restaurant van de school werden onze gasten bediend door de leerlingen en voorzien van een aangeklede koffie. Hierna kreeg men een heerlijke lunch geserveerd die uiteraard ook door de leerlingen was bereid. Na de lunch werden de gasten door het centrum van Delft gevoerd door leerlingen van Z&W en begeleiders. Na de wandeling door Delft kregen de gasten nog een heerlijke traktatie en een cadeautje dat was geregeld en ingepakt door de leerlingen van E&O. Op deze wijze waren drie profielen actief betrokken bij deze bijzonder activiteit. Onze gasten waren vol lof over de ontvangst en onze supergemotiveerde leerlingen. Zo zien we dat een opdracht, die er toe doet, zeer motiverend kan werken!

Dank aan alle collega’s die hier aan hebben meegewerkt en uiteraard een heel groot compliment voor onze (terecht) super trotse leerlingen.

Zie ook Facebook!