Nieuws

 


Examenbarbecue

Examenbarbecue
29 May 2017

Beste vierdeklasser,

Je hebt zojuist je laatste schriftelijke examen gemaakt, maar misschien moet jij je praktijkexamen nog afronden. Om te vieren dat je straks allemaal klaar bent met het (harde) werken op sc-Delfland, willen wij je trakteren op een barbecue!

Op woensdag 14 juni horen alle vierdeklassers te horen of ze geslaagd zijn. We willen graag voor die tijd met alle vierdeklassers barbecueën.

Daarom word je uitgenodigd op dinsdag 13 juni om 18:00 uur.

 

We beseffen dat de barbecue tijdens de Ramadan valt, maar voordat de Ramadan begint, zijn er nog leerlingen bezig met hun praktijkexamen. Daarnaast willen we graag barbecueën met alle vierdeklassers en niet alleen met de geslaagden. (Al hopen we natuurlijk dat iedereen slaagt :-) Vandaar dat de barbecue de dag voor de uitslag is.

Wellicht vinden de leerlingen die vasten het toch gezellig om aanwezig te zijn en eventueel vasten zij een dag niet en halen zij deze dag later in.

 

Uiteraard is de barbecue helemaal gratis, maar we willen wel graag weten of je komt.

Je kunt dit doorgeven door het strookje in te vullen en in te leveren bij de receptie of door te mailen naar j.dezeeuw@sc-delfland.nl. Meld je aan vóór vrijdag 9 juni 2017.

 

Wij hopen dat iedereen komt en dat we er met elkaar een gezellige avond van maken!

 

Groeten,

 

Meneer Aarts, meneer Priem, meneer Barto, meneer De Vries en mevrouw De Zeeuw