Nieuws

 


Internationalisering Tahiti

Internationalisering Tahiti
21 Nov 2015

Vandaag vertrekt een delegatie van onze school naar Tahiti. Drie leerlingen en drie docenten gaan in een uitwisselingsproject naar Tahiti. Verschillende scholen in Europa werken mee aan het project waarbij de verschillende deelnemende scholen elkaar bezoeken binnen de Europeese Gemeenschap.

Ze zijn vertrokken! Zaterdag 21 november rond het middaguur zijn ze vertrokken vanaf station Delft en op deze foto's zitten ze even lekker te eten vlak voordat het vliegtuig vertrekt. Om 16:20 uur vertrekt het vliegtuig naar Parijs en om 19:10 uur vertrekt het vliegtuig weer vanaf Parijs. Vervolgens een tussenstop in Los Angeles en dan weer door naar Tahiti. 25 Uur ná het vertrek vanaf Schiphol komen ze aan op Tahiti. Het is daar dan ongeveer 06:00 uur in de zondagochtend. Het is dan bij ons zondagmiddag rond 17:00 uur. Goede reis!
Op de foto's nog even samen eten en Dorra nog even appen op Schiphol.

 

 

Parijs!

De leerlingen wijzen naar de vlucht naar Los Angeles. Daar nog even een snelle tussenlandingen en dan het laatste stukje naar Tahiti.

 

Geland!

De leerlingen bij hun maatjes van hun gastgezin. Wat zullen ze moe zijn. 25 Uur onderweg geweest en dan 's morgens vroeg aankomen als de dag nog moet beginnen. Hopen maar dat ze een beetje geslapen hebben.

 

Tahiti.

Op dit plaatje kun je zien waar de dames en heren zijn. Ja, Tahiti is echt ver van huis!

 

Het docententeam.

vlnr: dhr. Beets, dhr. van Diggele en dhr. tas.

Ook de docenten zijn natuurlijk goed ontvangen

Een gezellige boel op het vliegveld.

 

Uitzicht vanuit het hotel

Wat een straf hè?